Eier tajarin pasta
Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.
Formaat 250 g. (€ 8,40/kg.)
€
2
,10
-40%
1 pakje (g 250) € 8,40/kg. (cod. 0318)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.
Ingrediënten/info
Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1565 | Energie (kCal) | 370 |
Vet (g) | 3,8 | Waarvan verzadigd (g) | 1,1 |
Koolhydraten (g) | 68,5 | Suikers (g) | 2,5 |
Eiwitten (g) | 14 | Zout (g) | 0,03 |