Nuits d'été - Rouges

79 ,99
-46%

€ 149,20

GRATIS VERZENDING

"Raggiante" Rosso

Droge rode wijn

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x2

DICASA VINO ROSSO ETICHETTA NERA

Droge Rode Wijn

Rosso DICASA Etichetta Nera is ideaal voor kleine en grote gelegenheden die u dagelijks wilt vieren: zoals een bereikt doel, een teruggevonden vriend, een wederzijdse vriendelijkheid. Deze wijn is bijzonder omdat hij het alledaagse leven en zijn overwinningen viert: een genot om altijd van te genieten. 

 

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Kleur: intens granaat. Bouquet: sterk aanwezigheid van rood fruit, met een lang aanhoudend aroma. Smaak: breed, rond, met een aanhoudende afdronk. Uitstekend geschikt voor meditatie. 

 

Formaat: 0.75 l
x2

"Andrea" Vino Rosso

Droge Rode Wijn

Wijn is voor mij ook de stilte in de wijnkelder: voor deze Andrea Vino Rosso waren er momenten waarop alleen de echo van de stappen de ruimte tussen de wijnvaten vulden, alleen mijn adem was de muziek voor de rijping van onze wijnen. Het vergt passie. Als u houdt van wat u doet, is het natuurlijk dat het er is. Soms is het adembenemend, het laat u emoties ervaren met een overweldigende intensiteit. Ik heb persoonlijk de wijnstokken uitgekozen van deze variëteit, geïnspireerd door de sensaties van een snikhete zomer binnen en buiten de wijnkelder. Ik volgde de rijping stap voor stap, wijnproef na wijnproef. Toen ik me realiseerde dat de wijn klaar was om in de flessen te bottelen, voelde ik een vreemd gevoel van jaloezie, alsof ik te maken kreeg met een pijnlijke maar noodzakelijke onthechting. Op dat moment begreep ik dat hij klaar was, terwijl ik hem in het schemerige licht proefde. Wijn is emotie. De mijne? De mijne is een passie om te delen.

Andrea, Wine Maker Giordano

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Net als een spiegel in een sprookje, het rode van zijn kleurweergave structuur heeft paarse aders en reflecteert het licht, veranderende arabesken creërend, fascinerend. Rode vruchten, frambozen en kersen, ontstaan met een vol geurend en expressieve karakter: vergezellend vanille, afstandelijk en suggestief. In de mond is hij harmonieus en vol, volledig fluweel met een lang aanhoudende afdronk. Er blijven nog hints van chocolade en vanille achter, overduidelijk.

Formaat: 0.75 l

Wijnbereiding

Druiven en wijnstokken zijn mijn dagelijks leven. Ik zie ontkiemende planten, kiemende bloemen, groeiend fruit, rijping en het bereiken van het perfecte oogstmoment. De wijnoogst bepaalt alle operaties: mijn taak is om als ​​dirigent van het orkest er voor te zorgen dat elk aspect van een instrument de juiste noten moet spelen om de juiste harmonie te produceren. Elk variëteit heeft zijn eigen stem: zowel bij de benamingen als bij het kristalliseren van bepaalde tinten, een mengsel die toestaat om het eigen op te nemen, het vormgeven van een wijn met een ongewoon karakter, nieuw. Voor Andrea Vino Rosso koos ik de instrumenten die ik het meest geschikt achtte voor het orkestreren van de smaak die ik in gedachten had. Na een zorgvuldige selectie van de druiven, na de gisting, na de eerste rustpauze en de overgang in vaten heb ik een dialoog gevoerd met de wijnstokken in die mate dat ik dacht dat het beste was, om deze rode een snufje van mijn persoonlijkheid te geven. De rijping deed de rest, in de comfortabele omgeving van de Giordano wijnkelders. En daar groeide hij op en nam iets van mijzelf op tijdens onze stille dialogen.

Verdieping

De zoektocht naar iets nieuws is de basis voor constante persoonlijke groei. We hebben veel gesproken over deze regel, Winemaker's Choice. We werden gevraagd om uit de schaduw te komen, niet alleen om een gezicht te geven aan degenen die achter de schermen Giordano wijnen maken, maar ook om een persoonlijke interpretatie van de wijn aan te bieden volgens ieder van ons. Deze rode wil een beetje mijn visitekaartje zijn, een antwoord op de vraag hoe een wijn moet zijn om me te veroveren. Ik hoop dat ik uw hart kan bereiken, net zoals hij mijn hart heeft bereikt.

x2

CABERNET SAUVIGNON ITALIA

DRY RODE WIJN
2020

Het internationale druivenras Cabernet Sauvignon vindt de perfecte habitat in de vruchtbare bodem van zandige oorsprong. Moderne wijnbereiding volledig in overeenstemming met de traditie en het gebruik van lage temperaturen zijn voorstander van het behoud van de inheemse aroma's van de druiven.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Hij is robijnrood met dieppaarse schitteringen en heeft een intens en karakteristiek bouquet met nuances van viooltjes, paprika en kruiden. De smaak is krachtig, rond en fluwelig.

Formaat: 0.75 l
x2

"Rosso della Terra"

OUDERODE WIJN

Een uitmuntende rode wijn.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x2

"Esclusivo Etichetta Oro" Rosso Puglia IGT

OUDERODE WIJN

Zware in hout gerijpte hoogwaardige rode wijn die nog op traditionele wijze uit verschillende soorten Apulische druiven wordt bereid. De rijping gebeurt uitsluitend in eikenhouten vaten.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Rode kleur met amarant reflexen; intens en exclusief bouquet met sterke hints van vanille en leer, typisch door zijn rijping in eikenhouten vaten; aan het gehemelte is het breed en heeft een uitstekende structuur. Heerlijk harmonisch ondanks de majestueuze tannines.

Formaat: 0.75 l
x2

Grissini

Deze knapperige stengels zijn uitermate geschikt als broodvervanger of als origineel bijgerecht bij koude schotels. Aan het deeg wordt een beetje olijfolie toegevoegd. Vervolgens worden er met de hand dunne strengen van gerold.

Formaat: 125.00 g
x1

Risotto met 4 kazen

Romig en heerlijk verfijnd van smaak. Deze risotto is een typisch gerecht uit de streek Emilia-Romagna. De kwaliteit en zuiverheid zullen u overtuigen. 1 pak 175 g

Formaat: 175.00 g

Ingrediënten: 80% parboiled rijst, smeltkaasmix 9% (kaas, Mozzarella, Cheddar, Gouda, Blue Cheese, wei, zout), zonnebloemolie bereidingspoeder (zonnebloemolie zonnebloemolie, glucosestroop, melkeiwit), aardappelzetmeel, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, 
aroma's, ui, gistextract. Kan bevatten sporen van: glutenbevattende granen, soja, selderij, eieren, schaaldieren en weekdieren.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

Instructies voor het koken: Giet de inhoud van de zak in een pan met een diameter van 16/18 cm met 550 ml koud, ongezouten water. 
Roer om goed te mengen en breng aan de kook. aan de kook brengen. Kook op middelhoog vuur zonder deksel gedurende ongeveer 15 minuten, tot het water volledig is opgenomen, onder af en toe roeren. Voeg boter en kaas toe indien gewenst.

x1

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum

Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Formaat: 130.00 g
x1

Fusilli Tricolore

Deze bonte pastamix combineert de smaak van rijpe tomaten met de geur van verse basilicum. Dit gerecht smaakt het best met wat olijfolie of Parmezaanse kaas.

Organoleptische eigenschappen

Fusilli is een korte pasta met een karakteristieke twist vorm. Het is een geweldige pasta voor allerlei sauzen als gevolg van de slimme manier waarop zijn vorm "houdt" een heleboel saus. Onze Fusilli bestaat uit drie kleuren: groen van spinazie, rood van rode peper en effen gekleurde eenvoudig van de tarwe zelf. Geniet ervan met een vleugje extra vierge olijfolie en Parmezaanse kaas.

Formaat: 250.00 g

INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water, gedehydrateerde basilicum (2,5%), gedehydrateerde tomaat (1,5%).

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.

KOOKTIJD: 5/7 min.

x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Arrabiata saus

De mediterrane keuken komt het best tot zijn recht in de arrabbiata-saus. Een saus met een sterke, pikante smaak die uw gerechten de creativiteit en de smaak zal geven die typisch zijn voor de zuidelijke streken. Perfect voor het verrijken van spaghetti of penne, het is de ideale saus om elke soort pasta persoonlijkheid te geven.

Formaat: 180.00 g
x1

'Borettane'-uitjes in balsamico-azijn uit Modena i.g.p.

Deze knapperige uitjes worden geschild, gezouten en vervolgens in balsamico-azijn uit Modena gelegd. Serveer de uitjes warm als heerlijk bijgerecht bij hoofdgerechten of koud als voorgerecht of aperitief.

Formaat: 300.00 g

INGREDIËNTEN: Borettuien, water, balsamicoazijn van Modena I.G.P. (10%), suiker, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk aroma. Het bevat sulfieten.

BEWAARSMETHODE: Op een koele en droge plaats bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

x1

Maccheroni 100% Italian durum wheat semolina

De meest typische van onze pastavormen, geproduceerd volgens de ambachtelijke traditie door uitsluitend gebruik te maken van Italiaanse griesmeel van harde tarwe. Deze macaroni's zijn in brons draadgetrokken om de pasta de typische ruwheid te geven waardoor hij elke smaak beter kan opnemen. Probeer ze met één van de Giordano sauzen, voeg een snuifje goede Parmigiano Reggiano toe en serveer een uitstekend voorgerecht aan tafel.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

x1

Frollini al Cocco

Deze knapperige kokoskoekjes van kruimeldeeg zijn een ware lekkernij. Heerlijk bij een kopje koffie of thee. Als nagerecht passen deze koekjes perfect bij een glas Moscato Piemonte. 1 pak 200 g

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem type "0", suiker, zonnebloemolie, boter, gedroogde kokosnoot (9%), eieren, halfvolle melk, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat), aroma's, zout. Kan sporen van noten en soja bevatten.

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.

x1

Bruschetta van gegrilde groenten

De stevigste en sappigste fruit worden geoogst op het hoogtepunt van het seizoen; gegrild, in plakken gesneden en gedoopt in een heerlijke saus gemaakt met olijfolie, kruiden en tuinkruiden. Ideaal als voorgerecht op geroosterd brood of, verwarmd, als bijgerecht bij vleesgerechten.

Formaat: 170.00 g

INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, gegrilde rode paprika (15,3%), gegrilde gele paprika (15,3%), gegrilde aubergine (11,2%), water, basilicum, courgette (4,1%), dubbele geconcentreerd tomaat, witte wijnazijn, zout, extra vergine olijfolie, knoflook, ui, fructose, aardappelen, peterselie, peper, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.

OPSLAG: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen bewaren in de koelkast voor een paar dagen.

x1