Risotto met 4 kazen
Romig en heerlijk verfijnd van smaak. Deze risotto is een typisch gerecht uit de streek Emilia-Romagna. De kwaliteit en zuiverheid zullen u overtuigen. 1 pak 175 g
Formaat 175 g. (€ 23,43/kg.)
Ingrediënten/info
Ingrediënten: 80% parboiled rijst, smeltkaasmix 9% (kaas, Mozzarella, Cheddar, Gouda, Blue Cheese, wei, zout), zonnebloemolie bereidingspoeder (zonnebloemolie zonnebloemolie, glucosestroop, melkeiwit), aardappelzetmeel, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit,
aroma's, ui, gistextract. Kan bevatten sporen van: glutenbevattende granen, soja, selderij, eieren, schaaldieren en weekdieren.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Instructies voor het koken: Giet de inhoud van de zak in een pan met een diameter van 16/18 cm met 550 ml koud, ongezouten water.
Roer om goed te mengen en breng aan de kook. aan de kook brengen. Kook op middelhoog vuur zonder deksel gedurende ongeveer 15 minuten, tot het water volledig is opgenomen, onder af en toe roeren. Voeg boter en kaas toe indien gewenst.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1625 | Energie (kCal) | 385 |
Vet (g) | 6,9 | Waarvan verzadigd (g) | 2,2 |
Koolhydraten (g) | 70 | Suikers (g) | 2,6 |
Eiwitten (g) | 10 | Zout (g) | 3,2 |