Tomatensaus en Parmezaanse kaas
Een verfijnde pastasaus, waarvan het recept de smaak van traditionele tomatensaus harmonieus combineert met de zachtere en meer uitgesproken smaak van de Parmigiano Reggiano D.o.p. Olijfolie van eerste persing en basilicum completeren deze buitengewone smaakmaker en geven bij het proeven gelijk de volle smaak van de echte mediterraanse keuken. Welke combinatie van Sugo al Pomodoro met Parmigiano Reggiano smaakt het lekkerst? Probeer het uit met een pasta van harde tarwe - gewoon een perfecte combinatie!
Smaakt verrukkelijk op warm geroosterd brood in combinatie met een opwekkend aperitief.
Formaat 180 g. (€ 30,00/kg.)
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 568 | Energie (kCal) | 136 |
Vet (g) | 10,6 g | Waarvan verzadigd (g) | 3,0 g |
Koolhydraten (g) | 4,1 g | Suikers (g) | 4,0 g |
Eiwitten (g) | 5,6 g | Zout (g) | 1,2 g |